• img_1.jpg
  • img_2.jpg
  • img_3.jpg
  • img_4.jpg
  • img_5.jpg

Het bestuur stelt zich voor

Het Bestuur van de stichting AED-Nieuw Vennep

bestaat uit de volgende leden:

 

Wie zijn wij:

 

Voorzitter:

Joffry van Grondelle

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Mijn naam is Joffry en in mijn dagelijkse werk ben ik sinds 2002 full time werkzaam als ambulanceverpleegkundige, momenteel bij Ambulance Amsterdam. Sinds 1997 geef ik lessen reanimatie en AED en ander opleidingen op gebied van acute zorg. Naast de opleiding reanimatie instructeur heb ik de de studie Docent Verpleegkunde en praktijkopleider gezondheidszorg gevolgd.

Samen met William en Ramon geef ik de lessen AED en reanimatie en de scenariotrainingen voor AED Nieuw-Vennep. Ik zet me graag in voor de AED stichting omdat ik in mijn werk iedere week zie wat de voordelen zijn van goed opgeleide burgerhulpverleners die via een reanimatie oproepnetwerk eerder terplaatse kunnen zijn dan de hulpdiensten om een reanimatie op basaal niveau op te starten.

Secretaris:

        Ramon Gabel

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ik ben Ramon Gabel en woon samen met mijn vrouw en drie kinderen in Nieuw-Vennep. In 2013 heb ik mij aangesloten bij de stichting AED Nieuw-Vennep Dit nadat voor mij na 12,5 jaar de vrijwillige brandweer ophield te bestaan en ik iets wilde blijven betekenen voor de inwoners van Nieuw-Vennep. In mijn werk heb ik veel praktijk ervaring met reanimaties en heb daarbij van dichtbij mogen meemaken dat de burgers het verschil kunnen maken tussen leven en dood. Vandaar dat ik al mijn ziel en zaligheid in deze stichting steek in de hoop veel mensen op te leiden voor reanimaties. Binnen de stichting bied ik tevens de nazorg aan onze vrijwilligers na een inzet.

 

Penningmeester:

William van Diemen

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Samen met Christa van Kan heb ik in 2012 besloten om de daad bij het woord te voegen en de Stichting AED Nieuw-Vennep op te richten, omdat wij beide er van overtuigd waren dat een snelle reaktie bij een hartstilstand de overlevenskansen aanzienlijk zouden verbeteren.

In mijn dagelijks leven ben ik Intensive care /gespecialiceerd verpleegkundige en werkzaam in een algemeen ziekenhuis. Naast mijn normale werkzaamheden ben ik ook een van de reanimatie instrukteurs van het ziekenhuis die zorg dragen voor de opleiding en training voor de basis - baby/kind - en gespecialiciceerde reanimatie door de divesre disciplines.

Daarnaast ben ik al 15 jaar (reanimatie) instrukteur voor het Rode Kruis en KNV EHBO

 

Betuurslid/Cursuscoördinator

Laila Bouterse

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.                                                                                                 

Mijn naam is Laila Bouterse.

In het dagelijks leven ben ik werkzaam als verpleegkundige binnen de kliniek van een epilepsie-instelling (SEIN).
 
Sinds Stichting AED Nieuw-Vennep is opgericht heb ik mijzelf aangemeld als vrijwilliger. Dit omdat ik in mijn opleiding heb leren reanimeren en ik het meer dan waard vind om iemands leven proberen redden, door zo snel mogelijk hulp te bieden.
 
In april 2017 is mij gevraagd om mij ook op een andere manier in te zetten voor de stichting, namelijk in het bestuur. Hierover wou ik zeker meedenken en na enkele vergaderingen en overdracht momenten ben ik sinds oktober 2017 niet alleen vrijwilliger, maar ook cursuscoördinator van Stichting AED Nieuw-Vennep