• img_1.jpg
  • img_2.jpg
  • img_3.jpg
  • img_4.jpg
  • img_5.jpg

Start

                                   Nieuw-Vennep Hart-veilig!

Stichting AED Nieuw-Vennep zorgt voor een hartveilig Nieuw-Vennep
D.m.v. getrainde burgerhulpverleners en een netwerk van AEDs willen we de “hart-veiligheid” in Nieuw-Vennep verhogen door het opzetten van zogenaamde 6-minuten zones.

6-minuten zones
Uit onderzoek is gebleken dat als er binnen 6 minuten na het optreden van een hartstilstand een reanimatie wordt opgestart en de eerste schok door een AED is toegediend, de overlevingskans van het slachtoffer enorm wordt verhoogd. Omstanders en burgerhulpverleners die in de buurt van het slachtoffer aanwezig zijn, zijn de eerste schakel in het levensreddende hulpketen.

U wilt leren reanimeren?
Wij organiseren regelmatig reanimatiecursussen, zowel starters- als herhalingscursussen. Neem contact met ons op voor meer informatie over data en prijzen.

U kunt al reanimeren?
Neem s.v.p. contact met ons op als u zich wilt aanmelden als burgerhulpverlener.

Wij rusten onze vrijwilligers uit met een safe set, veiligheidsvestje met opdruk van Stichting AED Nieuw-Vennep logo. Daarnaast houden wij onze vrijwilligers up to date met herhalingslessen en scenariotrainingen zodat ze adequaat blijven in het verlenen van levensreddende eerste hulp en reanimatie

Voor meer informatie over hoe je de alarmerings app gebruikt op je mobiele telefoon: www.hartslagnu.nl 

U wilt ons initatief ondersteunen?
De Stichting kan alleen operationeel worden gehouden met donaties van de gemeente, bedrijven, instanties en particulieren. Daarnaast komen we graag in contact met ondernemers en winkeliers die een AED aan de buitengevel willen bevestigen (in een speciale beveiligde kast), zodat deze 24/7 beschikbaar is.

Vrijwilligers gezocht!!

Wilt u ons helpen met het organisatiewerk in de stichting of zou u een andere rol in willen nemen in onze stichting. Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.ep.nl

Privacywetgeving AVG

De stichting AED Nieuw-Vennep houdt uw privacy hoog in het vaandel. Alle gegevens over AED vrijwilliger die bekend zijn bij HartslagNU en bij AED-Nieuw-Vennep zijn aangesloten worden vertrtouwelijk behandeld en opgeslagen. Hiertoe hebben wij een convenant getekend met hartslagNU.nl.

Daarnaast wordt uw bezoek aan deze website alleen bijgehouden voor statistiek doeleinden en voor zover dat nodig is voor het goed functioneren en de leesbaarheid van deze website. Lees hiervoor het AVG Privacy document. Klik daarvoor op de info hieronder:

Lees meer: De stichting AED Nieuw-Vennep